Sprödbakad torsk med dillmajonnäs

8
0
Sprödbakad torsk med dillmajonnäs

Mer dill åt folket! Till torsken gör du en sås med enbart två ingredienser – dill och majonnäs. Okej då, eventuellt lite salt och peppar om du föredrar det! Milda smaker från potatis och gurka tillförs, och rätten är nu komplett.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2021

Sprödbakad torsk med dillmajonnäs

Ingredienser

4 portioner
1 kg
potatis
1
förp färsk dill (à 20 g)
2 dl
majonnäs
-
salt
-
peppar
2
förp sprödbakad torsk (á 360 g)
1 msk
rapsolja
1
gurka

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3724 KJ / 891 kCal
Fett 52 g
Salt 3 g
Kolhydrater 76 g
Protein 28 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept