Speedwaykorv med ljummen potatissallad

3
0
Speedwaykorv med ljummen potatissallad

Speedwaykorven är tack vare sin höga kötthalt en grillkorv av rang, och en perfekt proteinkälla till kvällens mål! Stek dem, och ät ihop med en krämig potatissallad du enkelt svänger ihop gjord på vinäger, olja, senap och vatten. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2020

Speedwaykorv med ljummen potatissallad

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
2 msk
olja
2 msk
vitvinsvinäger
1 msk
senap
2 msk
vatten
-
salt
-
peppar
1
förp majskorn (à 150 g)
2
tomater
1/2
påse salladslök (à 125 g)
700 g
tjock grillkorv (gärna speedwaykorv)

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Tips

Servera dressingen vid sidan om potatisen.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3127 KJ / 746 kCal
Fett 44 g
Salt 1 g
Kolhydrater 60 g
Protein 23 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept