Sparrissoppa | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Sparrissoppa

Vad passar bättre när man är lite frusen och trött en kall höstdag än lite varm soppa? Den här sparrissoppan med räkor är både lätt och snabb att laga och värmer garanterat upp dig!

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm sparrissoppa med frysta sparrisar skurna i bitar. Låt sjuda i ca 3 minuter.
  2. Toppa soppan med skalade räkor, crème fraiche och ishavsrom. Garnera med finskuren gräslök.

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein och laktos.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1 kyld, färdig sparrissoppa (à 500 ml)
  • 6 frysta sparrisar
  • 100 g skalade räkor
  • 1 klick crème fraiche
  • 2 msk ishavsrom
  • gräslök
Lägg till i inköpslistan