Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Snabba kycklingpastan

Vill du laga något snabbt men inte dra ner på kvalitén? Den här kycklingpastan är snabblagad och är både matig och oerhört god. Servera med kulörta grönsaker och middagen är komplett.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan och låt den rinna av men spara lite av kokvattnet. Låt haricots vertsen koka med de sista minuterna.
  2. Plocka köttet från kycklingen.
  3. Häll såsen i en kastrull med kycklingköttet och låt allt bli varmt. Salta och peppra efter smak. Späd ev med lite pastavatten. Servera pastan och bönorna med såsen och lite basilika på toppen. En grön kokt grönsak som broccoli med lite olivolja och salt är gott till.

För alla

Rätten innehåller gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör mjölkprotein-/laktosfri: kontrollera innehållet i kycklingkryddan och välj tomatpastasås utan mjölk.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg och kontrollera innehållet i pastasåsen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 300 g spaghetti
  • ca 250 g haricots verts
  • 1 grillad kyckling
  • 1 burk tomatsås gärna smaksatt med mascarpone (à ca 400 g)
  • ev 1/2 kruka basilika
Lägg till i inköpslistan