Skaldjurssoppa med aioli och vitlöksbröd är en lättlagad rätt med fulländade smaker. Rätten är intensiv i både smak och färg och har en fantastisk doft. Aiolin och vitlöksbrödet är perfekta tillbehör.
Ingredienser
4 portioner
1
gul lök
1
vitlöksklyfta
1/2
purjolök
1
morot
12
dl
vatten
2
grönsaksbuljongtärningar
1/2
g
saffran (à 1/2 g)
500
g
färska räkor
1
burk musslor och kräftor (à 360 g)
aioli till servering
vitlöksbröd till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
13
2 st
Kommentarer
Roland
2017-10-23
Det står under ingredienser att spadet från musslorna ska vara med
Redaktionen ICAse
2017-10-30
Hej Roland!
Ber om ursäkt för det, spadet ska inte vara med och nu borttaget från receptet. Hälsningar Michelle
Kristina
2013-11-18
Låter gott, men det står inte i receptet om eller när spadet från musslorna ska användas?
Kommentarer
Roland
2017-10-23Det står under ingredienser att spadet från musslorna ska vara med
Redaktionen ICAse
2017-10-30Hej Roland! Ber om ursäkt för det, spadet ska inte vara med och nu borttaget från receptet. Hälsningar Michelle
Kristina
2013-11-18Låter gott, men det står inte i receptet om eller när spadet från musslorna ska användas?