Salsiccia med potatissallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Salsiccia med potatissallad

Detta är ett välsmakande och tilltalande vardagsrecept där de goda salsicciakorvarna bjuds på en fräsch potatissallad, smaksatt med senap och kapris. Nötig mâchesallad och skarpa, krispiga rädisor ger fin färg åt rätten. Tips: skär snitt i korven så att den inte spricker vid tillagningen.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 22, 2014
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och koka potatisen.
  2. Skala och skiva löken. Hacka persiljan och kaprisen. Blanda det med crème fraiche och senap.
  3. Ansa och skiva rädisorna.
  4. Stek korvarna i matfettet enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Blanda den kokta potatisen med crème fraicheblandningen.
  6. Servera potatissallad, mâchesallad och rädisor till korven.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 900 g potatis
  • 1 rödlök
  • 1/2 ask persilja (à 20 g)
  • 2 msk kapris
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk senap
  • 125 g rädisor
  • 480 g salsicciakorv
  • 1 msk smör eller margarin
  • 65 g mâchesallad
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2670 kJ / 638 kCal