Rub till kött, fisk och fågel

Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat
0
Rub till kött, fisk och fågel

En bra all around-rub till grillat kött, fågel och fisk. Gnid in kryddblandningen av peppar, paprika, salvia, vitlökspulver, chili och cayennepeppar i köttet ca fem minuter innan grillning. Ger gott om smak och klassisk grillkänsla.

Rub till kött, fisk och fågel

Ingredienser

6 portioner
2 msk  socker
1 1/2 msk  flingsalt gärna wild garlic
1 msk  svartpeppar
1 msk  paprikapulver
1 tsk  salvia
1 1/2 tsk  vitlökspulver eller vitlökssalt
1 1/2 tsk  lökpulver
1 1/2 tsk  chilikrydda
1 krm  kajennpeppar

För alla

Kryddblandningen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Medelhavsrub
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnöts-rub
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Cajun rub
Betyg 3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Amerikansk, rökig rub
Betyg 2.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga