Rostade sötpotatisklyftor

6
0
Rostade sötpotatisklyftor

Rosta klyftor av sötpotatis nästa gång du vill ha ett gott tillbehör till köttet. Kanel ger sötpotatisklyftorna en spännande smak och passar utmärkt med rosmarin. De är också goda att ha som bas i en rotfruktssallad.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018

Rostade sötpotatisklyftor

Ingredienser

4 portioner
600 g
sötpotatis
2 msk
rapsolja
1 tsk
torkad rosmarin
1 tsk
kanel
1/2 tsk
salt
2 krm
malen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 757 KJ / 181 kCal
Fett 7 g
Salt 1.1 g
Kolhydrater 26 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept