Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Rostad paprika

Lättlagat och snabbt, kan det bli bättre? Dessa smakfulla, vackra paprikor svänger du snabbt ihop genom att strimla skalad, rostad paprika och blanda med rucolasallad före du droppar över god olja och balsamvinäger. Servera och njut!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 250°C.
  2. Dela och kärna ur paprikorna. Lägg dem i en ugnssäker form. Rosta dem svarta och blåsiga i övre delen av ugnen.
  3. Skala och strimla dem och blanda med rucolasallad. Droppa god olivolja och balsamvinäger över det hela. Krydda med salt och nymald svartpeppar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 röda paprikor
  • ruccolasallad
  • olivolja
  • balsamvinäger
  • salt
  • nymald svartpeppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?