Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Rödbetssallad

Om du gillar rödbetor men är trött på vanlig rödbetssallad ska du testa det här receptet. Den här rödbetssalladen är både fräsch och smakrik och du tillagar den på färska rödbetor. God att äta som den är eller som tillbehör till måltid!

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2004
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka rödbetorna tills de är mjuka (ca 30 minuter). Låt rinna av och svalna. Skala och skär i små kuber.
  2. Skala och finhacka vitlöken. Blanda samtliga ingredienser. Servera salladen kyld.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 450 g färska rödbetor
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk hackad persilja
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 msk olivolja
  • salt
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 377 kJ / 90 kCal

Klimatguide

0 - 0,7 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept