Ricottabiffar med lins- och skogschampinjonsallad

Betyg 3.4 av 5.
31 personer har röstat
0Klimatsmart
Ricottabiffar med lins- och skogschampinjonsallad

Kanske din nästa favorit bland våra vegetariska recept. Italiensk, krämig ricottabiff med smak av basilika kompletteras utmärkt med en smakrik lins- och skogschampinjonsallad. En rätt med mycket smak och färg. Gott och lättlagat!

Ricottabiffar med lins- och skogschampinjonsallad

Ingredienser

300 g  beluga linser
300 g  röda linser
150 g  skogschampinjoner
150 g  mix sallad på påse
75 g  tinade frysta solmogna tomater
75 g  cocktailtomater

Dressing

1 dl  olivolja
3 cl  vinäger
2 g  torkad timjan
örtsalt och svartpeppar

Till servering

12   ricottabiffar (à 300 g t.ex. Findus Italienska Ricottabiffar)

För alla

Fri från ägg.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Recept och bild från Findus.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
31 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3543 KJ / 849 kCal
Fett28 g
Salt0.14 g
Kolhydrater92 g
Protein45 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Linsotto med pecorino och tomat
Betyg 4 av 5.
65 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönsaksbullar med linssallad och syrlig sås
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetsgryta med mandel- och ärtchutney
Betyg 3.6 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ricottabiffar med pastasallad och ärtpesto
Betyg 3.3 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Linser med grapefrukt
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pannkakor med osynliga linser
Betyg 4.7 av 5.
96 personer har röstat
Under 30 min att tillaga