Laga revbensspjäll i ugn, här med tjocka revben, perfekt att servera på årets julbord eller som festlig kötträtt. Marinera revbensspjällen i en marinad med äppelcidervinäger, honung, soja, olja, svartpeppar och ingefära innan du lagar dem i ugnen.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2020
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsberäkningen är beräknad per bufféportion.
Kommentarer
Mats
12/19/2020Har gjort dessa till julbordet i förväg. Hur förvaras de bäst i några dagar? Kylskåp? Frys?
Redaktionen ICAse
12/22/2020Hej Mats! De går att frysa men som med det mesta är det godast färskt. Om du tillagade dem den 19/12 så bör de hålla i kylen tills julafton, men kanske inte så många dagar till. Tänk på att ha rena verktyg och tätslutande förvaring. Hälsningar Ulrika
Ida
2/2/2019Supergoda! Skall ni göra den glutenfri tänk då på att välja en soja utan gluten.
Peter
1/7/2019Ska testa det idag! Och det finns ju faktiskt glutenfri soya också!