Rågsurdegsgrund

6
11
Rågsurdegsgrund

Ett riktigt husmorsrecept på hur du får till en perfekt rågsurdegsgrund. Tycker du om att baka bröd, och särskilt surdegsbröd, så är det här definitivt ett recept du bör testa på.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010

Rågsurdegsgrund

Ingredienser

1 sats
240 g
ekologiskt rågmjöl
400 g
vatten

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 1 sats.

Tips

Om brödet ser lite blekt ut när det är klart kan man ta ut det ur formen och låta det ligga direkt på gallret ytterligare 10 minuter. Det ger brödet lite extra stadga och en god skorpa.

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Charlotte

2018-12-06

Jag undrar hur får du tag i min mailadress? Vh Charlotte som nedan

Charlotte

2018-12-06

Hej Margit, Jag vill väldigt gärna ha hela ditt recept på surged och hur du bakar bröd med den. Det låter riktigt gott :) Mvh Charlotte

Redaktionen ICAse

2018-12-27

Hej Charlotte! Tyvärr har inte vi Margits mailadress, men hoppas hon ser detta och delar med sig av sitt recept till er alla. Hälsningar Michelle

Redaktionen ICAse

2018-12-27

Hej Charlotte! Tyvärr har inte vi Margits mailadress, men hoppas hon ser detta och delar med sig av sitt recept till er alla. Hälsningar Michelle

Malin

2016-06-29

Hej Margit, jag skulle också gärna vilja ha ditt recept! Mvh Malin

Testa liknande recept