Rabarberchutney

30
12
Rabarberchutney

Storfavorit till ostbricka är denna sötsyrliga chutney på rabarber, rödlök och ingefära, men även som tillbehör till en het lammgryta.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Rabarberchutney

Ingredienser

8 dl
600 g rabarber
2 rödlökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
4 dl socker
1 msk färskriven ingefära
1 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar

För alla

Chutneyn är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

30

Kommentarer

Lotta

2021-06-16

Supergod med sting!

Birgitta

2020-06-28

Jättegod!!

Raine

2020-06-12

Jättegod! Samt lätt att göra.

Testa liknande recept