Pumpapaj

26
6
Pumpapaj

Pumpapaj till Halloween? Prova denna paj med rödlök, fetaost och basilika till det hackade pumpaköttet, en vinnare bland pajer som du fyller med en krämig äggstanning.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Pumpapaj

Ingredienser

6 portioner

Pajskal

3 dl vetemjöl
125 g smör
2 1/2 msk kallt vatten

Fyllning

400 g pumpakött (skal- och kärnfritt)
2 rödlökar
250 g fetaost
20 basilikablad
6 ägg
6 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm peppar

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

26

Kommentarer

Deborah

2020-12-25

Deborah God, men alldeles för mycket mjölk och ägg. Får inte inte rum i en 28 cm pajform. Fick hälla upp det som inte fick rum i en form för sig och grädda den bredvid.

Lena

2020-11-16

God, men det räcker med 4 ägg o 4 dl mjölk

Amanda

2020-10-16

Helt smaklös. Slängde alltihoo

Testa liknande recept