Pumpapaj

Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
6
Pumpapaj

Pumpapaj till Halloween? Prova denna paj med rödlök, fetaost och basilika till det hackade pumpaköttet, en vinnare bland pajer som du fyller med en krämig äggstanning.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Pumpapaj

Ingredienser

6 portioner

Pajskal

3 dl  vetemjöl
125 g  smör
2 1/2 msk  kallt vatten

Fyllning

400 g  pumpakött (skal- och kärnfritt)
2   rödlökar
250 g  fetaost
20   basilikablad
6   ägg
6 dl  mjölk
1 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Deborah God, men alldeles för mycket mjölk och ägg. Får inte inte rum i en 28 cm pajform. Fick hälla upp det som inte fick rum i en form för sig och grädda den bredvid.

Deborah

2020-12-25

God, men det räcker med 4 ägg o 4 dl mjölk

Lena

2020-11-16

Helt smaklös. Slängde alltihoo

Amanda

2020-10-16

Testa liknande recept

Pumpapuré
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Syltad pumpa
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpamarmelad
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpapudding med karamell
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpakaka med äpple
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumparisotto med rotfruktschips
Betyg 4.6 av 5.
48 personer har röstat
Under 45 min att tillaga