Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Enkel

Pulled beef med avokado och bönsallad

Det som lyfter denna rätt är den matiga och lite syrliga bönsalladen som bland annat görs på kidneybönor, avocado och koriander. Det syrliga kommer från limesaften och vill du ha bönsalladen lite starkare, pressa vitlök och vänd ner chiliflakes. Servera pulled beef med nykokt ris och bönsalladen.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 13, 2016
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset och värm köttet enligt anvisningarna på förpackningarna.
  2. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Skala och finhacka löken. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon och tärna den. Grovhacka koriandern.
  3. Blanda bönorna med olivolja, lök, avokado och koriander. Smaka av med limesaft, salt och peppar.
  4. Servera köttet med ris och bönsalladen.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på pulled beef. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tips

Pressa gärna lite vitlök i bönsalladen och vänd ner chiliflakes för dem som gillar starkt!

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 port ris
  • 370 g pulled beef taco
  • 1 förp kokta kidneybönor (190 g)
  • 1/2 rödlök
  • 1 avokado
  • 1 kruka koriander
  • 1/2 msk olivolja
  • 1 lime
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3207 kJ / 772 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer