Pistagegelato– italiensk pistageglass

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Pistagegelato– italiensk pistageglass

Att göra egen glass är alltid bäst. Här kan du göra en klassisk italiensk pistagegelato. De rostade pinjenötterna tillsammans med mandelmassan ger dig den perfekta smaken till pistageglassen. Kör smeten i glassmaskin och servera.

Pistagegelato– italiensk pistageglass

Ingredienser

4 portioner
70 g  rostade osaltade pistagenötter
75 g  mandelmassa
5 dl  mjölk (3%)
1 1/2 dl  strösocker
4   äggulor

Topping

hackade pistagenötter

För alla

Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pistage- och mandelgratinerad blodapelsin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mazarinbakelse
Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Päronflarn
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Isad ananassoppa med pistagegrädde
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mandelkakor med pistage och choklad
Betyg 2.8 av 5.
27 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Nougat med apelsin och pistage
Betyg 3.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga