Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Picklad rödlök

Picklad rödlök gör du lätt själv med ättika och socker. Chili och lök i tunna ringar lägger du i lagen och låter stå över natten. Det är riktigt vackert och smakligt.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp ättika, socker och vatten. Tillsätt salt och peppar. Låt svalna.
  2. Strimla chilifrukten. Skala och skär löken i tunna ringar. Lägg ner i lagen. Täck med plastfilm och låt stå i kylen över natten.
  3. Servera gärna som tillbehör till Lättrökt chiligravad lax.

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 1/2 dl ättiksprit (12%)
  • 1 dl socker
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 1 röd chilifrukt
  • 3 rödlökar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 115 kJ / 28 kCal