Pepparrotssill | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Pepparrotssill

När du har lagt in din egen sill finns det många varianter av smaksättning. För pepparrotssill behöver du majonnäs, gräddfil, fransk senap och riven pepparrot efter smak. Skär sillen i bitar, vänd ner i såsen och garnera med grönt. Enkelt och gott!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 1996
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Gör iordning receptet enligt Inlagd sill - grundrecept.
  2. Blanda såsen och smaka av med nyriven pepparrot. Låt sillen, skuren i centimeterbreda bitar, rinna av väl och blanda dem sedan med såsen.
  3. Låt sillen ta smak innan den läggs upp och garneras.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 sillfiléer inlagda efter receptet Inlagd sill - grundrecept (se länk under steg 1)
Sås
  • 3/4 dl majonnäs
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 2 tsk ljus fransk senap
  • svartpeppar
  • pepparrot (nyriven, efter smak)
  • kryddgrönt till garnering
Lägg till i inköpslistan