Pasta med tomat och cannellinibönor
En underbart smarrig medelhavsinspirerad pastarätt med lena canellinibönor, paprika, små röda körsbärstomater och en umamirik tapenade gjord på oliver och kapris som både tillför sälta och smak. Garnera med små oreganoblad och servera med en krispig sallad på rucola och sockerärtor. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2017
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på tapenaden. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer