Enkel pasta och fräscha vitlöksmusslor med ett sting av chili och syrlig citron. Toppa spaghettin med vitlöksmusslorna, garnera med färsk basilika och servera med ett grovt bröd. Låt dig väl smaka.
Ingredienser
4 portioner
400
g
spaghetti
2
vitlöksklyftor
2 - 3
tomater
1
burk extra fina musslor (à 400 g)
1
msk
tunt skivad röd chilifrukt
1/2
dl
olivolja
2 - 2 1/2
msk
finhackad persilja
1/2
msk
citronjuice
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
6
4 st
Kommentarer
Ulla
2022-09-13
Aldrig chili till musslor och skaldjur!!
Helene
2020-12-18
Använde finhackad gul lök, körsbärstomater, frysta hjärt- och blåmusslor samt vitt vin och mellangrädde. Det blev en läcker fredagsrätt som hela familjen älskade. Finriven peccorino på toppen!
Kommentarer
Ulla
2022-09-13Aldrig chili till musslor och skaldjur!!
Helene
2020-12-18Använde finhackad gul lök, körsbärstomater, frysta hjärt- och blåmusslor samt vitt vin och mellangrädde. Det blev en läcker fredagsrätt som hela familjen älskade. Finriven peccorino på toppen!
Annika
2020-12-08Jag älskar detta! Min bästa snabb-lunch!