Rågmjöl gör kakan smakrik och går fint ihop med päron och rosmarin. Inget bakpulver eller jäst behövs. Byt ut päron mot äpple om du hellre vill det. Servera med en klick grädde eller ät som den är.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2017
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett. Servera med vispbar mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentarer
Margareta
2018-09-27Otroligt god kaka som inte känns så söt och som håller fint några dagar.
Nivea
2017-09-19Otroligt god kaka, lätt och göra och rosmarinet i kakan ger en speciell smak. Precis som Louise var jag tvungen och baka den i 55 min.
Louise
2017-08-29Supergod kaka! Gjorde dubbel sats och det blev bra volymmässigt i en form på 28cm i diameter. Bakade ca 55 min, efter 35 min var kakan mest smält matfett och inte riktigt klar. Nästa gång ska jag nog ha i mer rosmarin, den smaken kändes inte så mycket som jag hoppats!