Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Parmesanrisotto med prinskorv, snacksmorötter, gurka och tomater

En busenkel risotto för de minsta i familjen där den krämiga risotton är ett kul alternativ till stuvade makaroner. De smarriga prinskorvarna steks gyllene och serveras med risotton. Garnera med mumsbitstora, vitaminspäckade och färgglada grönsaker. Vips är middagen klar på ca tio minuter!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek prinskorvarna sakta i smöret ca 10 minuter.
  2. Värm risotton enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Skär gurkan i stavar. Dela morötterna på längden. Fördela gurka, morötter och tomater på kanten av 2 tallrikar (för 2 port).
  4. Lägg upp risotton på tallrikarna. Toppa med prinskorven, garnera med persilja och dra några drag med svartpepparkvarnen över.

För alla

Läs noga innehållet på risotton. Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från gluten och ägg.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 10 prinskorvar
  • 1 tsk smör
  • 2 förp parmesanrisotto (à 300 g)
  • 10 cm gurka
  • 8 snackmorötter
  • 6 körsbärstomater
  • persilja till garnering
  • svartpeppar från kvarn
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 3525 kJ / 841 kCal