Paprikasill

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
2
Paprikasill

Supergod paprikasill som blir ännu bättre när den får stå till sig! Lägg ner sill, färgrik paprika, dill och lök i en burk och toppa med lagen. Låt din hemmagjorda sill stå minst ett dygn före den avnjuts.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Paprikasill

Ingredienser

6 portioner
2   burkar urvattnad inläggningssill (à 420 g)
1   rödlök
1/2   gul paprika
1/2   röd paprika
1   rejäl knippa dill (1 rejäl knippa motsvarar ca 1 dl färdigklippt)

Lag

2 dl  ättiksprit (12 %)
3 dl  vatten
3 1/2 dl  socker
10   hela kryddpepparkorn
2 tsk  senapsfrö
8   kryddnejlikor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

en sill som håller länge och blir bara godare

Elisabet

2002-11-16

en sill som håller länge och blir bara godare

Elisabet

2002-11-16

Testa liknande recept

Glasmästarsill
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sommarsill med citron
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Flädersill
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtsill
Betyg 2.2 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga