Panerad fisk med potatis

Panerad fisk med klyftpotatis en riktig vardagsfavorit. Fisken paneras i krossad corn flakes och steks till den får en gyllene och krispig yta. Potatisen skärs i klyftor och rostas i ugnen tills de är perfekta. Servera allt med en fräsch sås på yoghurt, senap och hackad inlagd gurka och en citronklyfta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2016

Gör så här
00:30:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2261 KJ / 542 kCal
Fett17.7 g
Salt2.8 g
Kolhydrater55.4 g
Protein35.9 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
3 stRiktigt gott, smidigt och snabbt .
Linda
Jag gjorde den här rätten med sweet potatoe till. Tycker att det blev otroligt gott trots enkelheten. Mycket sås till så klart.
Madelene
En stilla undran. Hur får man iden att panera i cornflakes? Sämsta recept jag hittat på ica. Kunde lika gärna stått., mosa fisken o stek den samtidigt som du krossar cornflakes i järnet.
Niclas