Nubberöra
En krämig nubberöra med matjessill, ägg, rödlök och kaviar. En klassiker som smakar lika gott till midsommar, jul och påsk som ett salt tilltugg en vanlig sommarkväll. Nubberöran går snabbt att röra ihop med crème fraiche när väl äggen är kokta. Servera på krispigt knäckebröd eller mörk kavring.
Ingredienser
Till servering
För alla
Gör äggfri: Byt ut ägg mot t.ex. rädisor eller kräftstjärtar. Välj äggfri majonnäs eller byt ut majonnäsen mot crème fraichen och lite pressad citron.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: Välj laktosfri crème fraiche. Kontrollera ingrediensförteckningen på majonnäsen.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja). Kontrollera ingrediensförteckningen på majonnäsen.
Näringsberäkningen är beräknad per bufféportion.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott!
Anna
2023-12-27Mycket gott
Bertil
2022-01-14Det var jättegott. Alla våra gäster på midsommaraftonen blev stormförtjusta.
Karin
2014-06-23