Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Nubberöra

Denna nubberöra ger en härlig smak av svensk sommar och är klar på under halvtimmen. Börja med att koka, skala och hacka äggen. Tärna sillen, hacka löken och vänd ner alla ingredienser i gräddfil och majonnäs. Garnera med lite dill och röran är klar!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hårdkoka äggen. Skala och hacka dem. Låt sillen rinna av väl. Tärna den, skala och hacka löken.
  2. Blanda gräddfil och majonnäs. Vänd ner alla ingredienser. Smaka av med ev. peppar.
  3. Garnera med ägg, ishavsrom, hackad rödlök och dill. Servera med knäckebröd, kavring eller pumpernickel.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 ägg
  • 1 burk matjessill (à ca 570 g)
  • 1 liten rödlök
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 dl hackad dill
  • 1/2 burk ishavsrom (à 100 g)
Garnering
  • ägg
  • ishavsrom
  • rödlök
  • dill
Lägg till i inköpslistan