Marinerad lax med kokossky

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Marinerad lax med kokossky

Laxfiléer som har legat i marinad på dillolja och mango chutney i minst ett dygn får en förträfflig och fulländad smak. Servera den grillade marinerade laxen till middag och bjud en spännande kokossky full av läckra smaker till. Alla mätta och glada!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Marinerad lax med kokossky

Ingredienser

4 portioner
4   bitar laxfilé (à ca 150 g)

Marinad

1 dl  dillolja
1 msk  mango chutney
4   vitlöksklyftor

Kokossky

3   vitlöksklyftor
1   gul lök
1 msk  ingefära
4 msk  mango chutney
1 dl  vitt vin
2 dl  kokosmjölk
2 msk  citronsaft

Garnering

2   lime

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Indisk kycklinggryta
Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Indisk färsgryta med kokos, mango chutney och kardemummaris
Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Currystekt blomkål med mandel
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pakhoras
Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sweet Marley – grillmacka med chutney, kokos och halloumi
Betyg 3.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax med bönor och tandooridressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga