Marinerad böckling

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Marinerad böckling

Marinerad böckling är en lättlagad och läcker lunchrätt som kan serveras med en matigare sallad eller potatis av passande slag. Lägg filéer av nyrökt böckling med purjolök i en marinad på olja, rödvinsvinäger och fransk senap och låt dra någon timme.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
4 nyrökta böcklingar
ca 1 dl purjolök

Dressing

1 dl rapsolja
2 msk rödvinsvinäger
salt
svartpeppar
1 tsk ljus fransk senap (1 tsk motsvarar 1 tsk gula senapsfrön)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Marinerad böckling med senapsdressing
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessillfat (buffé)
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Marinerade rädisor
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ört- och senapsvinägrett
    Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Julskinka med griljering
    Betyg 2.7 av 5.1778 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äggröra med böckling och kapris
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad