Lingonchutney | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Enkel

Lingonchutney

Ett oerhört snabbt sätt att göra ett läckert, färgrikt och supergott tillbehör. Du blandar bara ihop lingon med limeblad, socker, ingefära och rödvinsvinäger och låter smakerna bekanta sig i kylen över natten. Lingonchutneyn är perfekt till paté!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2005
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör samman alla ingredienser. Låt stå i kylen över natten. Vänd runt/blanda försiktigt så att lingonen inte krossas.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 10
  • 200 g frysta lingon
  • 3 kaffir limeblad
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 1 msk hackad färsk ingefära
Lägg till i inköpslistan