Lingonchutney

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Lingonchutney

Ett oerhört snabbt sätt att göra ett läckert, färgrikt och supergott tillbehör. Du blandar bara ihop lingon med limeblad, socker, ingefära och rödvinsvinäger och låter smakerna bekanta sig i kylen över natten. Lingonchutneyn är perfekt till paté!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Lingonchutney

Ingredienser

10 portioner
200 g  frysta lingon
3   kaffir limeblad
3 msk  rödvinsvinäger
1 1/2 dl  strösocker
1 msk  hackad färsk ingefära

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lingonchutney
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Getostfritters med äppel- och lingonchutney
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lingonketchup
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklinglevermousse med ingefärslingon
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tranbärs- eller lingonglögg med ingefära
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga