Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Laxsnittar

(69)
15 MIN | Enkel
Kommentarer
Spara
Börja laga

Härligt goda snittar till förrätten eller buffébordet. Laxsnittar innehåller förutom rökt lax även dijonsenap, kesella och hackad lax. Laxsnittarna kan serveras både på mjukt vitt bröd eller hårt tunnbröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 1999
Till Buffé

Ingredienser

Portioner: 12
  • 2 skivor rökt lax
  • 1 dl kvarg
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 msk hackad dill
  • vitt bröd , pumpernickel eller hårt tunnbröd
Lägg till i inköpslistan

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 12 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär 2 små skivor rökt lax i små bitar.
  2. Blanda kesella, dijonsenap, hackad dill och den hackade laxen.
  3. Bre röran på brödet och garnera med fina strimlor av rökt lax.