En härlig fransk lammgryta kan verkligen värma upp dig en kulen höstdag. Prova detta smakrika recept med fin smak av rosmarin, du kommer inte bli besviken! Puttra ihop ingredienserna till din varma lammnavarin och ät den med mos och färskt bröd.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och ägg. Servera med lämpligt potatismos.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkprotein: servera med mjölkfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Birgitta
2022-12-13Lammgrytan blev mustig och god och smakade definitivt inte kofta! :-)
Kennet
2022-11-16funkar det att köra receptet i slow cocker
Redaktionen ICAse
2022-11-17Hej Kennet! Det är tyvärr inget vi har provlagat. Om du testar det så får du gärna skriva en ny kommentar och berätta hur grytan blev. 😊 Hälsningar Elina
Cecilia
2022-10-23Jättegott! Glöm inte bröd det behövs för att suga upp såsen! Vill göra om snart!