Recept på kryddiga kycklingwraps med utsökt fetacrème. Du marinerar kyckling i olja med chilipulver och vitlöksklyftor och serverar i tortillabröd tillsammans med tomat, rödlök, sallad och kräm av gräddfil och fetaost.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
17 2011
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil. Lite feta kan ev tålas, uteslut den annars.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen och fetaosten mot Sour Supreme (innehåller soja). Kontrollera innehållet i brödet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mathias
2022-04-21Lätt o gott
Emelie
2021-08-27Detta va verkligen gott! Så lätt att göra och gick hem his hela familjen
Johanna
2021-08-15Den här maträtten föll oss tyvärr inte i smaken. Den var tråkig och menlös.