Kycklingpytt med ägg och persilja

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
0
Kycklingpytt med ägg och persilja

Kycklingpytt är den bästa rest-maten! Här lagar vi pyttipanna på kyckling, rödbetor, lök och potatis. Persilja på toppen tillför smak och ett stekt ägg gör rätten komplett!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Kycklingpytt med ägg och persilja

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/4   sats vitlöksstekt kycklingbröst (se länk i steg 1)
1/2   sats rostade rödbetor med rosmarin (se länk i steg 1)
500 g  kokt potatis

Tillsätt

1   gul lök
1   kruka persilja
smör och olja (till stekning)
4   ägg
salt

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kyckling med citronärter, rödbetor och kokt potatis
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pytt i panna
Betyg 4.5 av 5.
55 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pölsa
Betyg 2.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Biff à la Lindström med dijonyoghurt
Betyg 3.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Isterband med ostgratinerad blomkål
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Biff à la Lindström
Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga