Kvällens middag är busenkel att tillaga och försvinnande god. Möra kycklingfiléer kryddas med paprikapulver tills de fått en perfekt stekyta och får sedan puttra i den krämiga tomatsåsen. Den soltorkade tomattapenaden gör såsen extra god och rundar av smakerna till perfektion. Servera stroganoffen med nykokt fluffigt ris och en krispig grönsallad. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
7 2017
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gintare
10/14/2020Näringsvärden kan inte stämma...
Redaktionen ICAse
12/16/2020Hej Gintare! Ursäkta jättesent svar. Vi har kontrollräknat och näringsvärden stämmer. 😊 Hälsningar Elina
Karin
5/11/2020Mina kräsna barn slängde i sig denna rätt👍🏼
Pia
2/26/2017Ett av de recept som kommer att användas igen. Gott..