Kyckling i paneng curry

4
1
Kyckling i paneng curry

Hemligheten med att laga en snabb thailändsk paneng curry är att använda färdigstrimlad kyckling och en färdig grytbas. Stek kycklingfilén och minimajs. Rör i grytbasen. Din curry är klar att serveras med kokt ris och ärtskott!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2019

Kyckling i paneng curry

Ingredienser

2 portioner
2
port ris
300 g
strimlad kycklingfilé
125 g
färsk minimajs
2 tsk
olja
400 ml
asian paneng grytbas
1/2
ask ärtskott (à 100 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Magnus

11/21/2019

Hela Bistokassen är ett stort skämt, det är ju bara halvfabrikat. I två veckor stod varade den hos oss.

Näringsvärde per portion

Energi 3065 KJ / 735 kCal
Fett 33 g
Salt 2 g
Kolhydrater 62 g
Protein 45 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept