Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Kryddsmör

Kryddsmör kan varieras hur mycket som helst. Här är tre spännande smaker som passar utmärkt till såväl kötträtter som fisk. Garnera gärna kryddsmöret med hela kryddblad vid serveringen så att gästerna kan se vad de innehåller.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 1999
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Gräslökskryddning: Hacka gräslöken och libbstickebladen och blanda med smöret.
  2. Basilikakryddning: Hacka basilikabladen och rädisorna fint. Blanda med smöret och krydda med kajenn.
  3. Timjankryddning: Hacka timjan och blanda med smöret. Rör ner citronsaften.

Ingredienser

Portioner: 4
Grundrecept
  • 125 g osaltat smör
  • nymalen vitpeppar
  • salt
Gräslökskryddning
  • 1/2 knippa gräslök
  • 4 blad libbsticka
Basilikakryddning
  • 1/2 kruka färsk basilika
  • 4 rädisor
  • 1 stänk kajennpeppar
Timjankryddning
  • 5 kvistar färsk timjan
  • saft av 1/2 citron
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer