Krossad aspargespotatis med anjovis och gräddfil

0
0
Krossad aspargespotatis med anjovis och gräddfil

Krossad aspargespotatis med anjovis och gräddfil är en smakrik potatisrätt som smakar traditionellt men snarare tillagas något okonventionellt. Aspargespotatisens distinkta smak och fasta form är perfekt att krossa som i detta recept.

Skriv ut
Krossad aspargespotatis med anjovis och gräddfil

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis (gärna aspargespotatis)
-
salt
1
rödlök
1
förp ansjovis (à 100 g)
3 dl
gräddfil
-
svartpeppar
1
kruka dill
65 g
babyspenat

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Denna potatis passar bra till halstrad röding eller ugnsbakad torskrygg.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1299 KJ / 311 kCal
Fett 13 g
Salt 2.7 g
Kolhydrater 38 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept