Krämig svamppasta med ruccola ”tapenade”

8
0
Krämig svamppasta med ruccola ”tapenade”

Den här rätten görs med en sås av ägg och parmesan som blandas med lökfräst svamp. Resultatet blir en krämig pastarätt som toppas med en tapenade gjord på ruccola och parmesan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2012

Krämig svamppasta med ruccola ”tapenade”

Ingredienser

4 portioner
4 port spaghetti
1 gul lök
450 g svampmix
1 msk olivolja
1 msk margarin
1/2 tsk salt (till svamp- och lökfräset)
1 krm peppar (till svamp- och lökfräset)
3 ägg
50 g parmesan

Ruccolatapenade

1 dl svarta, urkärnade oliver
65 g rucola
1 vitlöksklyfta

För alla

Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.

Osten kan innehålla löpe.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2307 KJ / 552 kCal
Fett 18 g
Salt 2 g
Kolhydrater 70 g
Protein 25 g
Läs mer om näringsvärden