En mustig, snabblagad gulasch som smakar som ett ljuvligt långkok och som mättar både stora och små. Köttfärsen bryns och får sedan puttra med söt röd paprika, mild rödlök, vitlök och de smakrika kryddorna. Servera den väldoftande köttfärsgulaschen med krispiga morotsstavar, en klick svalkande crème fraiche och fluffigt ris. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Kommentarer
Marie
8/20/2018Vilken kummin är det? Vanlig kummin som vi här i sverige använder till bla bröd, eller spiskummin?
Redaktionen ICAse
8/27/2018Hej! Vanlig kummin gäller här, om det gäller spiskummin så skriver vi ut det. Hälsningar Michelle
Anneli
2/21/2017God rätt som kan hottas upp med lite sambal eller tabasco (om man inte har känsliga barn... eller partner... förståss)