Kabanoss med rödbetor, yoghurt och pepparrot

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Kabanoss med rödbetor, yoghurt och pepparrot

Kabanoss med rödbetor, yoghurt och pepparrot är ett fräscht, matigt och färgglatt recept som du tillagar på nolltid! De kryddiga kabanosskorvarna bildar, tillsammans med de fräscha råvarorna, en förträfflig smakkombination och rätten kan avnjutas såväl i hemmet som på picknicken.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2013

Kabanoss med rödbetor, yoghurt och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
900 g  potatis
ca 350 g  rödbetor
salt
2 dl  matyoghurt
1 - 2 msk  riven färsk pepparrot
480 g  kabanoss
1 tsk  smör eller margarin
65 g  mangoldskott

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matyoghurt och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2978 KJ / 712 kCal
Fett44.8 g
Kolhydrater45.5 g
Protein28.6 g

Testa liknande recept

Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsstekt spätta med rödbetor och brynt smör
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Kyckling med persiljestekta rödbetor och pepparotsmos
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga