Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Isterband special med kapris

Klassiska isterband med stekt potatis, kapris och hackad färsk persilja. Servera tillsammans med inlagda rödbetor och stekt ägg. En mättande och god måltid som passar lika bra både till middag och lunch.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala potatis och lök. Skär potatisen i tärningar och finhacka löken. Stek potatisen mjuk i oljan. Tillsätt löken mot slutet av stekningen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skiva isterbanden och stek skivorna några minuter på varje sida utan matfett i pannan.
  3. Blanda potatisen med kapris och persilja. Servera med inlagda rödbetor och stekt ägg.

För alla

Kontrollera innehållet i korven om du inte tål gluten, mjölk, laktos eller soja.

Tips

Gott med en knäckebrödsmacka till denna rustika måltid. Avsluta med en frukt.

Gröna tipset: Byt ut isterbanden mot quornfärs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 800 g potatis
  • 2 gula lökar
  • 2 msk olja
  • 2 isterband
  • 1/2 dl kapris
  • 1 dl hackad persilja
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 3236 kJ / 774 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden