Inlagda kantareller

5
0
Inlagda kantareller

Ta tillvara svampskörden! Färska kantareller får här marinera i en sötsyrlig lag och blir till ett lysande tillbehör till en älg- eller hjortstek. Kantarellerna vinner på att stå till sig någon dag i kylen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2013

Inlagda kantareller

Ingredienser

4 portioner
1 1/5 l
kantareller (1 liter motsvarar ca 300 g)
1 dl
vitvinsvinäger
1 dl
vatten
1 tsk
salt
2
vitlöksklyftor
ca 2 dl
mild olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1697 KJ / 406 kCal
Fett 43 g
Salt 1.75 g
Kolhydrater 4 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept