Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Inlagd sill

Traditionellt inlagd sill till julbordet eller knäckemackan. Skär sillfiléerna i mindre bitar och låt den dra i lagen minst ett dygn innan du provsmakar.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 1999
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 burk portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Gör Sillag för inläggning.
  2. Skär sillfiléerna i bitar och låt dem dra i lagen ca 1 dygn.

Ingredienser

Portioner: 1 burk
  • sillag (se länk nedan under steg 1)
  • 4 filéer inläggningssill
Lägg till i inköpslistan