Ingefärsgurka

3
0
Ingefärsgurka

Gurka inlagd på asiatiskt vis. Risvinäger bidrar med mild syra, färsk ingefära med gott sting. Ingefärsgurkan passar lika bra till en klassisk pannbiff och köttbullar som till en het wok. Eller bjud den till kycklingfrikadeller i mustig buljong.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Ingefärsgurka

Ingredienser

4 portioner
300 g
gurka
50 g
riven ingefära
2 msk
risvinäger
2 msk
strösocker
1 tsk
salt

Till servering

sesamfrön (gärna rostade)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 347 KJ / 83 kCal
Fett 3 g
Salt 1.79 g
Kolhydrater 11 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept