Hoisin-kyckling är en smakrik och god kycklingrätt där kycklingfilén fylls med en blandning av böngroddar, persilja, lök, chili och paprika. Linda in kycklingen i ugnsfolie och ugnsstek tills paketen öppnar sig. Servera kycklingen med äggnudlar.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2001
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Cecilia
2008-08-17Efter 40 min i ugnen var kycklingen RÅ!! Satte upp till 225 gr o körde ytterligare 20 min. Det enda rätten smakade sist och slutligen var salt, väldigt mycket salt... :-(
Lisa
2005-10-03Gillar man asiatiskt mat så älskar man detta! Jag tar mer av hoisinsåsen och använder risnudlar ist, men det hela är verkligen supergott!! Ett tips.. Det kladdar ganska mkt med enskillda foliepaket, så lägg allt (utom nudlar) i en form ist och täck med folie. Blir lika bra!
Rita
2003-02-11Jag och min man har provat detta recept ett par gånger. Jag måste dock säga att tillagningstiden på 15 minuter måste dubblas för annars blir kycklingen inte genomlagad. För övrigt jättegott!!!