En vego matpaj lagad på vinterns gröna guld – grönkålen. Pajen passar såväl som en huvudrätt som på buffébordet, och är till exempel säsongsmässigt helt rätt som grönt tillbehör på ett julbord. Grönkål tillsammans med getost och valnötter gör den här pajen till en storfavorit.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2012
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt pajdegsrecept.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Martina
1/21/2021Supergod paj som föll hela familjen, till och med 3-åringen mumsade i sig! Att ringla lite honung över var pricken över iet! 👌
Héléne
12/25/2020Problem med chevre-osten, köpte president, sainte Maure, liten rulle, på 200g. Skulle det lite fastare skalet vara kvar?? Jag äter inte det i vanliga fall. Då skalet tagits bort fanns bara en kladdig smet kvar. Synnerligen svår att klicka ut, smula gick inte alls. Vilken ost skall användas som kan smulas, och hur göra med skalet??
Emma
12/20/2020Någon som vet om den går att frysa? Eller om den går att ha i kylskåp 4 dagar och sedan värma på?