Griljerad skinka

165
0
Griljerad skinka

Sagolika juldofter sprider sig när du griljerar skinkan med härliga kryddor. Förutom senap och sirap blandar du i apelsinjuice och apelsinskal som ger en frisk smak till griljeringen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Griljerad skinka

Ingredienser

1 kokt, rimmad skinka (à 2-5 kg)
5 msk svensk senap
1 msk senapspulver
1 msk sirap
2 msk outspädd konc apelsinjuice
2 1/2 msk finrivet apelsinskal
2 äggulor
1 msk potatismjöl
3/4 dl ströbröd

För alla

Gör glutenfri: kontrollera innehållet i senapspulvret och använd glutenfritt specialströbröd.
Gör mjölkproteinfri: använd ströbröd utan mjölk.
Gör äggfri: bre skinkan med en blandning av enbart senap, senapspulver och sirap. Strö över äggfritt ströbröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

165

Kommentarer

Testa liknande recept