Njutbar grekisk pytt med fläskfilé, ingefära, potatis, fetaost och tomater. Servera denna både färg och smakfyllda pytt tillsammans med tzatziki och färskt bröd.
Ett recept från: Buffé nr 4, 2007
Vad tyckte du om receptet?
Annika
Vilken soja ska man använda, kinesisk eller japansk?
Ulrika
Mycket gott! Rekommenderas verkligen! Toppen att göra när man har många gäster!
Maria
Rejält tryck i köttet! Förknippar inte grekiskt så mycket med ingefära men gott var det oavsett. Paprikan kunde halveras i mängd.
Kommentarer
Annika
2022-02-09Vilken soja ska man använda, kinesisk eller japansk?
Ulrika
2021-06-14Mycket gott! Rekommenderas verkligen! Toppen att göra när man har många gäster!
Maria
2021-03-15Rejält tryck i köttet! Förknippar inte grekiskt så mycket med ingefära men gott var det oavsett. Paprikan kunde halveras i mängd.