Glutenfri pajdeg

0
0
Glutenfri pajdeg

Perfekt grundrecept för glutenfri pajdeg som kan användas till många matpajer. Pajdegen gör du av mandelmjöl och psylliumfiber och sesamfrön.

Skriv ut
Glutenfri pajdeg

Ingredienser

1 paj
3 dl mandelmjöl
1/2 dl skalade sesamfrön
1 msk psylliumfiber
1/2 tsk salt
25 g smör
1 ägg

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Näringsvärdet är beräknat på hela pajdegen.

Gör så här

Tips

Degen passar bäst att använda till en matpaj.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 5647 KJ / 1350 kCal
Fett 121 g
Salt 4 g
Kolhydrater 13 g
Protein 46 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept